Unde și când să pescuim la spinnerbait

Pescuit cu spinnerbait in agatatura si bradis la stiuca mare.

Spinnerbait se referă la năluci care nu se agata. Se pot folosi in zone cu vegetatie abundenta, pline de bradis. Este proiectat pentru pescuitul în ape puțin adânci, acoperite de vegetație subacvatică și de obstacole in apa.

spinnerbait
PESCUIT IN AGATATURA CU NALUCI SPINNERBAIT

Știucilor le place să-și așeze pândele în astfel de locuri, ascunzându-se în desișuri de stuf, printre bradis, așteptându-și prada. Utilizarea altor tipuri de năluci duce la imposibilitatea de a pescui in astfel de locuri, deoarece acestea se vor agata foarte repede, nu vor evolua corespunzator, si aveti sansa sa il pierdeti in agataturi. Spinnerbait ajută adesea în astfel de condiții. Chiar și designul său a fost creat pentru pescuitul cu succes al peștilor răpitori în locuri dificile pline de obstacole subacvatice. 

Lingurita de tip frunza, superior al spinnerbaitului împinge obstacolele în afară, servind ca un fel de opritor, petalele împing obstacolele care apar de-a lungul drumului, un cârlig fixat rigid este protejat de blocaje printr-o fustă.

spinnerbait stiuca
CUMPARA ACUM SETUL DE SPINNERBAIT PENTRU STIUCA LA PROMOTIE

Cel mai bun moment pentru pescuitul cu spinnerbait este vara, când locurile corpurilor de apă promițătoare pentru pescuitul știucilor sunt acoperite cu vegetație acvatică, ceea ce împiedică pescuitul cu alte tipuri de năluci de filare. Spinnerbait este folosit pentru a prinde știucă în golfuri de mică adâncime, iazuri de broaște și într-o varietate de rezervoare de știuci în apropierea marginilor pădurilor de stuf. Spinnerbait poate fi pescuit în zone închise ale corpurilor de apă, lângă copaci doborâți în apă, unde știucurile își instalează deseori ambuscadele constante.