Afișez singurul rezultat

Suport automat pescuit

【Complet automat】 Suportul automat de pescuit poate detecta cu cele 3 trepte de sensibilitate peștii care mușcă momeala. Va sări atunci când peștele a mușcat cârligul. Așadar, trebuie doar să configurați undița și să vă relaxați mâinile pentru a vă bucura de natură în liniște.
【Portabil și universal】, Suportul automat pentru lanseta de pescuit are doar 50cm, si aprox. 478g după ce a fost pliat, iar pachetul este compact, ideal pentru depozitare și transport.

【Nu este nevoie să te uiți întotdeauna la tijă】 Relaxează-te pe scaun și ai mai mult timp, bea o cafea cu prietenii sau familia.

【Model updatat】 Suportul cu autointepare pentru lanseta de pescuit autotat este fabricat din oțel inoxidabil 304, care este rezistent la rugină, rezistent la uzură. De asemenea, am făcut o actualizare completă a rezistenței arcului, a sensibilității mecanismului și a designului de pliere.
【Ușor de utilizat】 structure Structura furcii poate fi ușor introdusă în pamant, nisip și roci. Este foarte puternic și nu se va roti.
【Pachet și garanție】 Veți primi: 1 * Suporturi automate pentru undiță. Dacă întâmpinați probleme în timpul utilizării, vă rugăm să ne contactați prin e-mail și vă vom oferi o soluție satisfăcătoare în 24 de ore.

Suport automat pescuit cu functie de autointepare a pestelui, si 3 trepte de intensitate, acesta sesizand muscaturi de peste de la minim 200-300g pana la pesti capitali.

Suport automat pentru lansete de pescuit, suport lanseta cu arc din oțel inoxidabil pentru pescuit, dispozitiv de pescuit cu sensibilitate reglabilă. Ideal pentru pescuitul pe maluri, lacuri, iazuri și râuri.