voblere pentru clean si pastrav

Voblere pentru clean si pastrav – pescuitul de finete si voblere mici pentru ape curgatoare au fost la mare cautare in pescuitul pestilor. Aceste selectii prezentate de noi,  au experienta si confirmarea clientilor de pana acum.

Showing all 2 results

 • 75,00 lei

  Set 5 voblere pescuit clean pentru primavara, de adancime, miscare naturale, culori vii, cu bile, multicolor

  • Set 5 bucăți / cutie – Culori strălucitoare și crankbait realist, cu dimensiunea perfectă pentru peștii clean, biban, stiuca, și alți pești diferiți, care pot fi intalniti atât în apă sărată, cât și în apă dulce.
   Rezistență – Culori naturale vii, ochi 3D asemănători vieții, bilă de oțel încorporată, ușor de aruncat la distanta, designul unic al corpului si zgomotul produs de acesta face ca aceste momeli crankbaits să fie mai ușor de observat și atacat de pestii mari.
  • Atractie mortală – Corp durabil din plastic ABS, cu cârlige foarte ascutite, îl face un vobler puternic, nu lăsa niciodată prada să scape. Dacă le mulinati repede, acestea se scufundă pana la 3 metri în apă liniștită.
   Pestele tinta clean, biban, pastrav,  știuca. Puteți pescui toată ziua și noaptea în condiții insorite/ parțial înnorate.
  • — 100% nou — Voblere de pescuit excelente pentru pescari amatori sau profesionisti. Cadou special pentru iubiții sau prietenii tăi.Va doresc să aveți o captură mare, si “FIR INTINS”!
  • Lungime: 3.6cm
  • Greutate 3.6gr
 • 60,00 lei

  Voblere pentru clean, pastrav, biban, 3cm, 1.8g

  Set 5 Voblere Crankbait la cutie 1,8g 3cm pentru clean, biban, pastrav, salau cu bile 40ron set 5 buc la cutie

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru web. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.