top 5 voblere clean

Top 5 voblere pescuit la clean pe apa rece toamna 2021

Pescuitul la clean, necesita atentie sporita in alegerea nalucilor pentru pescuit. Din acest motiv am creat seturi de 5 bucati, intr-o cutie usor de transportat, cu randament pentru orice anotimp. Clientii nostri confirma rezultate foarte bune in pescuitul cleanului pe ape curgatoare.

Showing the single result

 • 75,00 lei

  Set 5 voblere pescuit clean pentru primavara, de adancime, miscare naturale, culori vii, cu bile, multicolor

  • Set 5 bucăți / cutie – Culori strălucitoare și crankbait realist, cu dimensiunea perfectă pentru peștii clean, biban, stiuca, și alți pești diferiți, care pot fi intalniti atât în apă sărată, cât și în apă dulce.
   Rezistență – Culori naturale vii, ochi 3D asemănători vieții, bilă de oțel încorporată, ușor de aruncat la distanta, designul unic al corpului si zgomotul produs de acesta face ca aceste momeli crankbaits să fie mai ușor de observat și atacat de pestii mari.
  • Atractie mortală – Corp durabil din plastic ABS, cu cârlige foarte ascutite, îl face un vobler puternic, nu lăsa niciodată prada să scape. Dacă le mulinati repede, acestea se scufundă pana la 3 metri în apă liniștită.
   Pestele tinta clean, biban, pastrav,  știuca. Puteți pescui toată ziua și noaptea în condiții insorite/ parțial înnorate.
  • — 100% nou — Voblere de pescuit excelente pentru pescari amatori sau profesionisti. Cadou special pentru iubiții sau prietenii tăi.Va doresc să aveți o captură mare, si “FIR INTINS”!
  • Lungime: 3.6cm
  • Greutate 3.6gr
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru web. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.